Paaskriebels in Kortrijk 1302

De tickets voor Krokuskriebels in Kortrijk 1302 vlogen afgelopen krokusvakantie de deur uit. Daarom hernemen we dit succesvolle pakket in de paasvakantie, onder de toepasselijke noemer: PAASKRIEBELS. En alsof dit nog geen voldoende goed nieuws is... we bieden het pakket gratis aan. Ook in Texture, museum van vlas en textiel kan je gratis het gezinspakket Paaskriebels spelen. Zo sla jij deze paasvakantie in Kortrijk twee vliegen in één klap. Dit alles op maat van gezinnen met kinderen tussen de leeftijd van 4 en 10 jaar. Graag samen speuren is de enige vereiste... 

 

Het verhaal: Versla de boosaardige ridders met Juliette & Leo 

Juliette is de beste sporenzoeker die er is. Samen met haar huisdier, leeuwenwelp Leondorus de Gigantische (maar jij mag Leo zeggen), lost ze de grootste verdwijningen in geen tijd op. Als het duo naar 1302 geflitst wordt, krijgen ze de opdracht om de gulden sporen te zoeken en de boosaardige ridders van Frankrijk te verslaan. Zal het de speurneus en haar trouwe vriend lukken? Ontdek het deze paasvakantie in Kortrijk 1302.

Het verhaal is geschreven door Tine uit het collectief van de Letterzetter. Met illustraties van Astrid Verplancke.

 

zaterdag 3 april tot en met zondag 18 april 2021 (uitgezonderd op maandag) 
telkens van 10 tot 17 uur
gratis

 

LET WEL! De coronamaatregelen gelden nog steeds! We vragen om op voorhand een museumticket te boeken en je aan je tijdslot te houden. Dankjewel! Geniet van je bezoek! 

Boek HIER je gratis museumticket en speel Paaskriebels in Kortrijk 1302

Ondervind je problemen bij het boeken van een ticket?
Mail naar kortrijk1302@kortrijk.be of bel 056 27 78 50 en we helpen u graag verder.