NIEUWSFLASH CORONA

De Vlaamse regering nam op 27 oktober '20 de beslissing om alle cultuurhuizen te sluiten. Deze harde beslissing is een bijkomende maatregel om de 2de golf van de corona pandemie in te dijken. Concreet betekent dit dat ook Kortrijk 1302 op heden tijdelijk gesloten is én dit minstens tot en met zondag 13 december 2020. Ook de expo "Lucky Luke in het diepe Zuiden" staat even on hold. 

Had u reeds een ticket geboekt? Onze collega's zullen u hieromtrent contacteren. Alvast hartelijk dank voor uw geduld. Wij doen onze uiterste best om de terugbetaling zo snel mogelijk te laten gebeuren; neem het ons evenwel niet kwalijk als dit niet meteen in de eerste weken gebeurt, gezien de grote impact van de maatregelen op onze organisatie.

TIP: Volg ons op sociale media (Facebook) en wees zo als eerste op de hoogte van wijzigingen. En ondertussen rest ons maar één advies: Zorg goed voor elkaar en voor jezelf. 

 

Is er toch iets niet duidelijk of heb je nog een vraag? Dan mag je ons zeker contacteren via kortrijk1302@kortrijk.be of op 056 27 78 50.

Voor meer informatie over het COVID-19 virus en preventiemaatregelen, surf naar www.info-coronavirus.be