De Grote 1302 Show

Dit is geen 1 april grap... maar op donderdag 1 april organiseert Kortrijk 1302, tussen 9 en 10 uur, samen met Productions & zonen, een online quiz voor 3de graad lager onderwijs. Ideaal om het einde van de proefjes te vieren en al een beetje de paasvakantie in te zetten! En dit alles via Zoom, een in coronatijden welbekend online platform. 

Over de Guldensporenslag is al heel wat verteld en geschreven, maar wat is er die dag echt gebeurd? Een quizmaster plukt zowaar een Leliaard en een Klauwaard live uit de veldslag... en die weten vast wel hoe de vork aan de steel zit... De Grote 1302 Show is een online quiz over de Guldensporenslag maar ook over de betekenis die hij had en later kreeg.

Om al een kleine tip van de sluier te lichten... Productions & zonen maakt concepten en theater in vele vormen: bezielend, sfeerscheppend, publieksgericht en interactief. Met een humoristische bijsmaak en een vleugje poëzie. 

3de graad lager onderwijs
GRATIS
Donderdag 1 april 2021 van 9.00 tot 10.00

Wil je graag samen met je klas deelnemen? Stuur een mail naar kortrijk1302@kortrijk.be en reserveer alvast een plaatsje! Let wel, de plaatsen zijn beperkt! Snel zijn is dus de boodschap! 

Stuur een mail en reserveer een plaats voor je klas

Deze online quiz mogen we gratis aanbieden. Met de steun van de Vlaamse Overheid.

Logo Vlaanderen Verbeelding Werkt